Видео ода за Путин, посреща рождения си ден сред природата

Руският президент се наслаждава на есенната тайга
7 окт 2019 10:38, Елка Василева
91

През дните преди рождения си ден руският президент Владимир Путин се разходи из сибирската тайга и изкачи планински връх, предаде ТАСС.

Днес държавният глава на Русия навършва 67 години. Кремъл съобщи по-рано, че Путин "смята да прекара рождения си ден сред природата, обкръжен от роднини и близки".

Кадри, показващи руския лидер в тайгата, бяха качени в интернет от руски медии. Придружен от министъра на отбраната Сергей Шойгу, Путин се разхожда из сибирската гора, бере гъби. Една от гъбите - вероятно лютива млечница, особено привлича вниманието му. "Има шишарчица отгоре", чуди се президентът, разглеждайки шапката на гъбата, върху която се мъдри борова шишарка.

След това зрителят вижда как Путин кара джип из тайгата, а на мястото до водача - министър Шойгу. Двамата изминават част от пътя пеш. Присядат да отдъхнат и Шойгу изравя от пръстта храстче с горски плодове. "Ще го посадиш край Москва. На вилата си в Подмосковието", препоръчва му усмихнат президентът.

В отговор министърът изразява съмнение дали растението ще се хване в Подмосковието: "Трябва да правим въздуха такъв, водата в Москва трябва да я правим такава". "Това трябва да е стремежът при всяко положение", забелязва държавният глава, вече със сериозен тон.

По време на следващата почивка Путин и Шойгу сядат на пикник край огън, накладен в местността.

После държавният глава изкачва връх, от който оглежда околността. Река "Енисей изглежда красиво оттук", констатира той.

Вижда се как Путин се катери на планината, висока по думите му към 2000 метра. "Високо над облаците. Много по-високо от облаците. Изкатерихме се по-високо от облаците", казва президентът.

Путин и в миналото е правел излети в тайгата за по два-три дни, също в компанията на Шойгу, напомня ТАСС, цитирана от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
Богоравний преди 4 години
То и я моим да берем гъби, ко му има. Гъби, гъбиии дал колко щеш колегата отгоре, ама по обичам суджук ,щото по ми върви с бирата. Ех ква Бира имаше преди време, да го прости колегата.
70
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
3.44мин. - върви като ***. Краката не го държат вече.
69
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като гледам, едва ходи, завалията...,А лъжеха , че еббеги мнастички.
68
1
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 4 години
Дедо ми на тия години един път направи коремното на лоста за тупане на килими. Имаше горе-долу същите габарити -малък и жилав.
67
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бере гъбки мухоморки за попълване колекцията си от отрови, зер Новичик и Полоний се попривършиха.Ситната Борджия се подготвя за новия политически сезон....
66
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е тоя каскет?
65
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Здраве и дълъг живот на президента на най-голямата страна в света! Природата дава енергия и сили, тя е величествена и красива. Добър избор, далеч от шума и суетата на града.
64
4
 
8
 
! Отговори
БГ франсе преди 4 години
Е ако имахме президент като него ,то България щеше да е по различна от сега ...Нямаше да е *** на Фащ и Турция, а щеше да си гледа интересите
63
6
 
14
 
! Отговори
Розата преди 4 години
ДА Е ЧЕСТИТ РОЖДЕННИЯТ ДЕН НА ГОСПОДАРЯ НА СВЕТА!. СЛАВА НА ПУТИН! СЛАВА НА РУСИЯ!
62
6
 
11
 
! Отговори
Слава на СССР-Русия преди 4 години
Браво да е жив и здрав,да пази световният мир от големият ГЬОЛ
61
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да му е честит!
60
1
 
14
 
! Отговори
това на путин е игра преди 4 години
Докато Путин е правил тая разходка, Бойко е преплувал два пъти Атлантическия океан. Веднъж на длъж и още веднъж на шир. Кой е по-як, а? Само Чък Норис смее да се ръкостиска с нашия.
59
4
 
9
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
Здраве и дълголитие на Путин! Пожелавам на всеки такава жизненост като на Путин на 67м год / изключвам привържениците на видимо откочения и откачащата ни Тиква- Бойко Борисов/ !пп. Очаквам подобно видео / копират яко щот нищо оргинално немоат съчинят нашите/ за нашият пухкав и тлъст ***!
58
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин не само са го охранявали с хеликоптери.Путин с хеликоптер са го качили догоре да го снимат и после пак с хеликоптер ще го върнат. Вие какво си помислихте?
57
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ми прилича на: "Бай Тошо открива завод за полупроводници".
56
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До МюнхенКои точно доходоносни отрасли имаш предвид?
55
7
 
12
 
! Отговори
Мюнхен преди 4 години
До Пичта според мен цивилизованото отношение към Русия в периода, в който бяха паднали на земята като бито куче беше голяма грешка на западния свят.Пич, цивилизованото отношение на Запада към Русия се отрази на руснаците като цунамито в Япония - завладяване на почти всички доходоносни отрасли от победителите, глад и безнадеждност. До 2007/8 Путин се стремеша към Запада. Накрая , в Мюнхем им каза - вие не искате да сме партньори, искате да сме васали. Е, няма да го бъде това. Така се почна .
54
1
 
25
 
! Отговори
строител и повелител преди 4 години
Планините, по които се катери Путин, Бат'Боко ги е построил. Още стоят остатъците от отрязаните ленти, вързани за дънерите на 100-годищни буки, посадени лично от Премиера .
53
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най ми хареса как има кадри от калника на всъдеходчето. Руския президент лежерно показан на разходка ..... с камери налепени по цялата кола като някакъв Ютюбър. Хахахаха
52
25
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин да си седи в тайгата и въобще да не идва насам !Да прибере и русофилите и да се братушка с тях колкото си иска !